5_ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_s.jpeg
Future Perfect brengt uw organisatie naar een gezonde toekomst
5_ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_s.jpeg
Experts in het verbeteren van effectiviteit en efficiëncy in organisaties
5_ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_s.jpeg
Specialist in reorganisatiebegeleiding, interim management en coaching

Frans Kevenaar

Frans Kevenaar

Frans Kevenaar is als organisatieontwikkelaar de drijvende kracht achter Future Perfect. Hij heeft jarenlange ervaring in diverse organisaties; van klein tot groot, van nationaal tot internationaal, van commercieel tot non-profit.

Hij is van vele markten thuis en heeft niet alleen kennis op het gebied van automatisering, marketing en ISO kwaliteitsprogramma's, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van politiek-bestuurlijke verhoudingen.

 

Partners

Future Perfect heeft een aantal samenwerkingsverbanden met organisaties die aangrenzende expertise bieden. Daarbij kunt u denken aan marketing- en communicatieadvies, outplacement begeleiding, IT oplossingen, training, etc. Deze partners maken een totaaloplossing voor uw vraagstuk mogelijk!

TEM Associatie voor Tijdelijk Executive Management werkt met onafhankelijke interim-managers met een bewezen track record in het succesvol creëren van toegevoegde waarde voor organisaties. Bovendien ontwikkelt TEM nieuwe initiatieven die duurzame toegevoegde waarde leveren in verschillende bedrijfstakken en marktsegmenten.Een voortdurend veranderende wereld vereist leiders om de doelen of uitdagingen waar organisaties van tijd tot tijd mee geconfronteerd te realiseren/aan te gaan. Stakeholders zijn op zoek naar skillsets die in organisaties niet beschikbaar zijn. Bedrijven zijn gericht op expansie wanneer zich mogelijkheden voordoen in andere markten. In die omstandigheden kiezen organisaties kiezen Tijdelijk Executive Management voor tijdelijke leiden van (delen van) organisaties.

CYIM staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consultancy en management. CYIM werkt voor non-profit organisaties in de gezondheidszorg en onderwijs en het midden- en grootbedrijf. Ook zijn wij actief bij samenwerkingsverbanden op het snijvlak van de publieke en private sector.

Addmore is een bureau dat organisaties adviseert en begeleidt bij verandermanagement en organisatie ontwikkeling. Addmore is ontstaan uit de erkenning dat veranderingsprocessen een harde en een zachte kant hebben en dat kwaliteiten op beide terreinen moeten samenkomen om veranderingen daadwerkelijk te laten ontstaan.

Archos Group bestaat uit een netwerk van zeer ervaren associates met een schat aan ervaring in verschillende sectoren en kennisgebieden.
Omdat we vinden dat iedere organisatie en iedere uitdaging, vraag of probleem anders is bieden we geen standaardoplossingen. Op basis van een diepgaande analyse van uw bedrijf en de mensen die er werken komen we met een op maat gesneden plan dat we samen met u en uw organisatie uitvoeren.

Symfoia  vindt het belangrijk om mensen in organisaties te helpen ontwikkelen in leiderschap. Organisaties die niet bewust leiderschap inzetten - of, die geen leiders hebben - overleven niet in onze snel veranderende maatschappij. Leiders zijn nodig om bij zichzelf en bij anderen bewustwording te faciliteren. Bewustwording zien we als informatieverrijkend en als kennisvormend proces. Organisaties kunnen alleen snel genoeg intelligenter worden, als het proces van bewustwording wordt georganiseerd. Symfoia wil graag een bijdrage leveren aan het organiseren van individuele en collectieve bewustwording. Dit, op zowel de werkterreinen van richten, inrichten en verrichten.

Dit is Marketing is een marketingbedrijf met een duidelijke visie. DIM bundelt marketingadvies en marketingactiviteiten in overzichtelijke producten en diensten, zodat u precies weet wat u koopt. Dus geen vage opdrachten en onduidelijkheid over het resultaat. U weet vooraf waar u aan toe bent voor wat betreft prijs, resultaat en de weg daar naartoe. Dat is wel zo eerlijk.

DBM is op het gebied van Outplacement dé partner van Future Perfect. DBM is een wereldwijde organisatie die in Nederland jarenlange ervaring heeft opgedaan in tal van bedrijfstakken. Altijd in de voorhoede van het vakgebied, is DBM onophoudelijk bezig met het beoordelen en actualiseren van kennis, geavanceerde middelen en werkwijze. Om te garanderen dat de methoden leiden tot de resultaten waar u naar streeft, stemt DBM ze altijd af op uw specifieke eisen.

Enjoy Design is een full-service reclamebureau in Vlaardingen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten aan op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk, webdesign, webhosting en nog veel meer. U kunt werkelijk voor alles bij ons terecht, of het nu gaat om een folder of een golfballetje (dat bedrukt moet worden) … wij nemen het u allemaal graag uit handen.

Future Perfect is uw ideale partner voor:

  • Verbetering van effectiviteit en efficiency
  • Business development
  • Begeleiding van strategische, organisatorische en persoonlijke veranderingsprocessen
  • Coaching van managers en teams
  • Begeleiding van reorganisaties
  • Interim management
  • Crisis- en verandermanagement